Nog 13, 12, 11, 10, 9....
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Merel
15 September 2008 | ,
Ja, het aftellen is begonnen! Nog exact 13 dagen en ik vertrek voor 4 maanden naar New York. En of ik het daar leuk ga krijgen: mijn appartement grenst aan broadway (!) en ik volg lessen in het empire state building (the tallest building in New York since 9-11) Ik verwacht dat ik een mooie tijd tegemoet ga! Natuurlijk spannend want Groningen - New York is nogal een verschil; zijn er uberhaupt overeenkomsten te bedenken? Misschien leuk om over na te denken als ik van mijn starbucks coffee geniet met een New York Times onder de arm (want zo doen ze dat toch in New York?) op weg naar 5th Avenue om mijn lessen te volgen.. Het antwoord volgt later... Op dit moment nog volop bezig met voorbereiden; familie, vriend en vrienden bezoeken, verhuisdozen en koffers inpakken; de laatste euro's verdienen om mee te nemen naar New York; en ten slotte de voorlopig laatste alcoholische drankjes drinken in Groningen want nee ik ben nog geen 21 :(... Mijn plan is veel berichten, filmpjes en foto's te plaatsten op deze pagina zodat jullie up to date blijven van mijn belevingen. Natuurlijk ga jullie missen maar 4 maanden zijn toch zo voorbij? Hou mijn blog in de gaten! Dan zorg ik ervoor dat er interessante verhalen op komen te staan! Tot snel! X P.S. Voeg jezelf even toe aan mijn emailadressenlijst op deze website als je een echt trouwe bezoeker wilt worden van deze blog!
15 September 2008 - 11:34
Rosanne:
Ja cool hè? Ben ook heel benieuwd hoe jij je door die grote stad gaat worstelen. Ik zal je blog in de gaten houden en we keep in touch! Have a nice trip en heel veel plezier! Liefs Roos -
15 September 2008 - 15:59
Fabian:
ik wil niet da je gaa -
18 September 2008 - 17:31
Saskia:
Leuk hoor! -
21 September 2008 - 23:13
Big A.k.a. Ilse:
Waaaat? Ga je naar New York?? Dat meen je! Hihi, ik ben morgen totally bij je afscheidspizza hoor! Dat regel ik gewoon:) Tenzij de trein vertraging heeft, maar dan neem ik de Concorde. En ik moet zeggen.. na die paar dagen Beuningen: I'm in a Groningen state of mind! Zie je morgen en ben van plan je vaste groupie te worden op deze site! -
25 September 2008 - 08:33
Lotte:
ooooooooh ik kan WEL HUILEN !! -
25 September 2008 - 10:02
Merel:
Nu al huilen? Kun je nagaan, ik ben nog niet eens weg! :) -
29 September 2008 - 08:00
Niels Postma:
Nou, ik wil dan nu de eerste berichten wel eens horen uit the Big Apple! -
08 Oktober 2008 - 13:52
Debby:
Hoi merel,
Ik ben via waarbenjij.nu op je weblog terecht gekomen! Ik ben zooooo verliefd op NY en ben al ruim 2 jaar bezig om er naar toe te gaan. Ik ben daarom ook benieuwd wat je voor studie doet daar en of je dat zelf hebt geregeld of via je studie in Nederland?
Ik hoor het graag! Enjoy! NY is de vetste stad ter wereld!
Debby
debstep17@hotmail.com
p.s bezoek de club 230 fifth avenue eens! Echt te gek! Century 21 om te shoppen en Chelsea Market om je espresso te drinken! Have fun!